Luo vangitseva tunnelma ulkotulilla

Iltojen pimetessä sisustuksen tuulet vievät kohti tunnelmointia, rauhoittumista ja lämpöä. Kesän jälkeen arjen keskelle monesti kaipaa rauhoittumista ja rentoutumista, kun luontokin valmistautuu talven tuloon. Miltä ulkotulet kuulostaisivat? Pimeässä illassa hehkuva liekkien leiskunta vallitsee katseen sekä luo rauhallisen tilan rentoutumiseen. Elävä tuli on helppoa ja upeaa arjen luksusta kuin myös näyttävä design-elementti jokaiseen kotiin. Sisustuksen trendit ohjaavatkin kovasti kohti modernin designin ja luonnonläheisyyden yhdistämistä. Ulkotulet ovat kuin suunnitellut tähän tarkoitukseen.

Ulkotulien etuna on, että oleskeluaikaa pihatiloissa voidaan pidentää, sillä ne lämmittävät tehokkaasti ympäröivää tilaa, ja antaa mahdollisuuden nauttia syksyisestä ilmasta ja fiiliksestä vaivatta kotoa käsin! Ulkotulisijojen polttoainevaihtoehdoissa on monenlaista vaihtoehtoa, joten itselleen voi valita sopivimman. Ulkotulisijojen hankkiminen ei siis välttämättä tarkoita syksyisiä halkotalkoita, vaan valittavana on myös moderneja lämmitysvalintoja, kuten bioetanoli. Valikoimista löytyy myös perinteisiä puilla lämpiäviä tulisijoja, jos puulla lämmittäminen on lähellä sydäntä.

Planika ulkotulisija

Ulkotulisijan kannattaa suunnitella tilaan sopivaksi sekä turvalliseksi. Verkkokaupassamme on monenlaisiin tiloihin ja mieltymyksiin soveltuvia ulkotulivaihtoehtoja. Jos haluat kuulla takka-asiantuntijamme vinkit ja suositukset syksyn ulkotulista, lue täältä lisää!

Lue asiantuntijat suositukset

Jos ulkotulien idea tarttui myös sinuun, niin mitä kannattaa ottaa huomioon suunnittelussa? Alta löydät vastaukset tärkeimpiin seikkoihin, jotka kannattaa huomioida.

Millaiseen tilaan ulkotulen voi sijoittaa?

Ulkotulien valinnassa tulee ihan ensimmäisenä huomioida tila, johon ulkotulen haluaa sijoittaa. Onko kyseessä terassi vai piha-alue? Millaiset etäisyydet ulkotulisijalla on esimerkiksi kalusteisiin tai rakenteisiin? Ulkotulia on valittavana eri kokoisia sekä eri tyylisiä, suurista ulkotakoista pienempiin ulkotulisijoihin. Tilan valinnan jälkeen ulkotulien valikoimaa on helpompi rajata. Jokaiseen tilaan löytyy varmasti sopiva ulkotulisija, jopa lasitetulle parvekkeelle.

Ulkotulisija

Tässä ulkotulisija on sijoitettu avaralle laatoitukselle.

Ulkotulisija

Ulkotulisija voidaan myös sijoittaa terassille.

Millaisella polttoainevaihtoehdolla ulkotulisijan valitsee?

Ulkosijoja on valittavana usealla eri palovaihtoehdolla. Valikoimastamme meillä on valittavana puu-, hiili. kaasu- ja bioetanolipolttoaineet. Polttoainevaihtoehdoilla voidaan vaikuttaa ulkotulijan käytännölliseen puoleen sekä toimintatapaan. Jos puu ei tunnu sopivalta vaihtoehdolta, meiltä löytyy myös esimerkiksi puhtaasti palavaa bioetanolia, joka on lähes hajuton! Myöskin kauko-ohjauksella toimivia kaasutakkoja löytyy valikoimastamme. Parhaan vaihtoehdon itselleen löytää keskustelemalla toiveistaan takka-asiantuntijamme kanssa.

Puulla lämpiävä ulkotakka

Perinteinen puu lämmittää ihanasti, ja tuoksu on huumaava sekä maanläheinen.

Kaasu- ja etanoliulkotuli

Kaasulla tai bioetanolilla lämpiävä ulkotulisija on käytännöllinen sekä helppo tapa nauttia aidon tulen leimunnasta.

Millaista asennusta ulkotuli vaatii?

Ei lähes minkäänlaista! Ulkotulemme ovat siitä käteviä, että ne eivät juurikaan vaadi asennusta. Palveluihimme kuuluu toimitus, ja sen jälkeen ulkotulen voi vaan sijoittaa haluamalleen paikalleen ja nauttia! Sähköllä ja bioetanolilla lämpiävä ulkotuli on erinomainen valinta urbaaniin asuinympäristöön, sillä se ei vaadi savunpoistoa. Valikoimastamme löytyy myös eri koko luokan ulkotulisijoja, jolloin jokaiseen tilaa löytyy varmasti omansa.

Lue asiantuntijamme suositukset tai selaa valikoimaamme verkkokaupasta. Jos sinulla on kysyttävää, tai haluat suunnitella yhdessä sopivan ulkotulisijan kotiisi tai mökille, ota rohkeasti yhteyttä! Autamme sinua suunnittelussa ja oikean tuotteen valinnassa, jotta saat juuri oikeanlaisen tunnelman luotua.

Selaa valikoima verkkokaupastamme
Tutustu lisää ulkotuliin
Ulkotulisija