Hormit ja savupiiput

Tärkeä osa takan hankintaa on savuhormi, jonka moni tuntee paremmin nimellä savupiippu. Takan asentamista suunniteltaessa savupiiput on huomioitava hyvissä ajoin. Kannattaa muistaa, että rakennusviranomaiset haluavat nähdä suunnitelmat sekä tulisijasta että mahdollisesta savupiipusta.

Valikoimastamme löydät savupiiput eri merkeiltä, kuten Schiedel, Jeremias ja Onpiippu. Savupiipun ostajan kannattaa huomioida, että kaikki savupiiput eivät sovi yhteen kaikkien tulisijojen kanssa. Erilaisia savupiippu- ja hormivaihtoehtoja ovat teräs-, harkko- ja tiilihormit. Neuvomme sinulle tarvittaessa, kuinka valita oikeanlainen savupiippu.

Savupiiput ja hormipaketit

Teräshormin asentaminen on nopeaa ja helppoa. Kevyen painonsa ansiosta se ei myöskään edellytä lattian vahvistamista.

Harkkohormi on suosittu erityisesti uudisrakentamisessa. Schiedel harkkohormit ovat nopeita asentaa ja niille myönnetään pitkä 30 vuoden takuu. Koska harkkohormi harvoin asennetaan takan päälle, on myös tulisijan vaihtaminen jälkeenpäin helpompaa kuin teräshormin kanssa.

Kotimainen Onpiippu on betonista valmistettu kokonaisena paikalleen tuotava savupiippu. Asennus tapahtuu nopeasti ja se sisältyy aina tuotteen hintaan. Onpiippu on mittatilaustyönä valmistettu savupiippu, joka sopii yhteen lähes kaikkien markkinoilla olevien tulisijojen kanssa.

Verkkokaupastamme voit tilata teräshormeja ja harkkohormeja. Olemme laskeneet kaikki savuhormimme valmiiksi paketeiksi, joten sinun tarvitsee ilmoittaa vain talon kerrosmäärä ja me huolehdimme lopusta.

Myyntipisteissämme ammattitaitoiset myyjämme auttavat teitä oikean hormin valinnassa.

Katso valikoimamme kaikki savupiiput ja hormit alta!

Otsikko

Go to Top