Biotakat ja sähkötakat

Biotakka ja sähkötakka tarjoavat perinteisen takan käyttöedut, mutta eivät sen
haittoja.

Biotakka on ekologinen

Biotakat ja sähkötakat toimivat bioetanolilla tai sähköllä. Biotakka ja sähkötakka eivät tarvitse savuhormia eivätkä erillistä lupaa. Biotakat ja sähkötakat ovat kevyitä, joten ne voidaan siirtää helposti huoneesta toiseen tai ottaa muuton mukana uuteen asuntoon.

Biotakoissa poltetaan bioetanolia. Biopolttoneste palaa täydellisesti, joten siitä ei jää mitään palamisjätettä. Biopolttoneste tuottaa palaessaan vain vesihöyryä ja hiilidioksidia, joka on täysin hajutonta, savutonta ja vaaratonta. Biotakka tuottaa lämpöä polttimen koosta riippuen noin 1-3kW, ja yksi litra ainetta palaa noin kaksi tuntia. Biotakkojemme polttimet ovat markkinoiden turvallisimpia. Biopolttoneste imeytyy keraamiseen aineeseen, josta se ei pääse leviämään, jos biotakka sattuu esimerkiksi kaatumaan.

Sähkötakat luovat tunnelmaa

Sähkötakat tarjoavat tunnelmaa ilman aitoa tulta. Sähkötakat myös päästävät omistajansa helpolla, sillä ne toimivat ilman puita tai polttoainetta. Sähkötakka on loistava ratkaisu esimerkiksi kerrostaloasuntoon tai muuhun tilaan, johon ei voida asentaa perinteistä takkaa. Valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötakat sekä pieniin että suuriin tiloihin.

Useimmat sähkötakat omaavat lämmittimen, joka voidaan kytkeä päälle, mutta sähkötakan luomasta tunnelmasta voi nauttia myös ilman lämmitintä. Vesisäiliöllä varustetut sähkötakat tuottavat aidon näköisen savuefektin höyrystyvän veden avulla. Turvallinen ja kestävä sähkötakka tekee jokaisesta kodista tyylikkään.

Katso alta valikoimamme kaikki sähkötakat ja biotakat, ja löydä juuri omaan kotiisi sopiva ratkaisu.

Otsikko

Go to Top