Ruby Fires hormittomat takat

Ruby Fires valmistaa biotakkoja sekä sähkötakkoja. Mallistoon kuuluu biotakkojen ja sähkötakkojen manttelit, vapaasti seisovat biotakat ja sähkötakat, seinään kiinnitettävät mallit sekä biopolttimia ja sähkötakkojen tulipesiä. Kaikki Ruby Fires tuotteet voidaan asentaa ilman savupiippua. Voit valita tyyliisi sopivan takan laajasta mallistostamme tai ostaa pelkän biopolttimen tai sähkötakan tulipesän ja rakentaa kuoret mieltymystesi mukaan. Ruby Fires biotakkojen ja sähkötakkojen asennus on helppoa, takat toimitetaan valmiiksi kasattuina, mikäli valitset seinämallin toimitukseen kuuluu tarvittavat osat takan seinään kiinnittämiseksi.

Ruby Fires biopolttimet

Ruby Firesin bioetanolipolttimet ovat laadukkaita ja ne ovat varustettu patentoidulla keraamisella kivellä joka imee bioetanolin itseensä. Tekniikalla saavutetaan korkea hyvännäköinen liekki joka käyttää vähemmän bioetanolia tavallisiin polttimiin verrattuna. Poltin on myös turvallinen koska bioetanoli imeytetään polttimeen jolloin se ei pääse leviämään sieltä jos takka sattuisi esimerkiksi kaatumaan. Bioetanolin polttaminen on täysin hajutonta ja savutonta, koska savupiippua ei tarvita takka voidaan sijoittaa vapaasti asunnossa. Ruby Firesin biopolttimilla on elinikäiset takuut!

Ruby Fires sähkötakat

Ruby Fire Top Flame takka on mukava ja helppo tapa luoda tunnelmaa. Takkoja voidaan käyttää koristeellisesti, mutta niillä voi myös lämmittää.

Top Flame-takan tekniikka on melko yksinkertainen, liekit luodaan valoheijastusten avulla. Yhdessä kauniisti hehkuvien puiden kanssa tämä antaa erittäin realistisia liekkejä. Useimmilla takoilla on erilaiset valaistus ja lämmöntuotto vaihtoehdot, ja niissä on kauko-ohjain.

Top Flame-takka on täysin huoltovapaa. Takka on ihanteellinen käytettäväksi lisälämmittimenä. Jos takkaa käytetään vain koristeellisiin tarkoituksiin, virrankulutus on hyvin vähäinen.

Go to Top