Kiertoilmatakat ja kaminat

Kamiina ja kaminat – Suomen sisustustakkaKiertoilmatakat ja kaminat lämmittää huoneilmaa. Takka ottaa alaosasta
viileää huoneilmaa ja puhaltaa yläosasta lämmintä ilmaa huoneeseen.

Modernien kiertoilmatakkojen teho on säädettävissä. Tämä on tärkeää erityisesti uusissa taloissa, joissa lämmöntarve on pienempi. Kiertoilmatakka ja kamiina tarjoaa lämpöä juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Kiertoilmatakat ja kamiinat jakavat lämmön nopeasti ja tasaisesti suureenkin tilaan. Kiertoilmatakalla lämmitettäessä lämpöä ei tarvitse odottaa, vaan takka levittää lämpöä jopa jo muutaman minuutin polton jälkeen. Toisaalta kaasutiiviiden luukkujen ja puhdas palo -järjestelmän ansiosta kiertoilmatakan voi säätää tuottamaan pienenkin määrän lämpöä niin, että takan tunnelmasta on mahdollista nauttia mahdollisimman pitkään.

Laadukkaissa kiertoilmatakoissa on puhdas palotekniikka, minkä ansiosta luukun lasi pysyy puhtaana, vaikka takkaa poltettaisiin pienellä teholla. Lisäksi laadukkaassa kiertoilmatakassa pienhiukkaspäästöt ovat minimaaliset.

Kiertoilmatakka ja kamiina luovuttaa lämpöä nopeammin ja levittää lämmön suuremmalle alueelle. Kiertoilmatakka ja kamiina on myös oikea valinta, jos halutaan asentaa takka vahvistamattoman lattian päälle. Keveytensä ansiosta kieroilmatakat voidaan yleensä asentaa suoraan puulattian päälle.