Leivinuunit

Kotimaisilla Nunnauunin Gourmet-tulisijoilla ja Basso-malliston takkaleivinuuneilla saat tulipesästä tuplahyödyn: tehokasta ja puhdasta lämpöä kotiisi sekä leivinuunin pehmeässä lämmössä valmistetut ruoat. Takat ovat täysvuolukiveä, mikä takaa erinomaiset lämpöominaisuudet. Varaavat vuolukivitakat antavat lämpöä tasaisesti ja pitkään. Valikoimista löytyy sopiva tuote jokaiseen tarpeeseen.

Takkaleivinuunit tarjoavat ruoanlaittomahdollisuuden takan normaalin lämmityksen yhteydessä. Hestia-, Mamo- ja Basso-malliston leivinuuneissa ei pidetä tulia, joten ne pysyvät puhtaina vaivattomasti ja lämpenee helposti aina takkaa lämmittäessä. Leivinuuni on tulipesän yläpuolella ja lämpiää alla olevan tulipesän lämmöllä.

Leivinuuni voidaan sijoittaa takan eteen, sivulle tai taakse. Kaksipuoliset takkaleivinuunit ovat loistavia tilanjakajia, takan tulesta voidaan nauttia olohuoneessa samalla kun leivinuuni on käytössä keittiössä.

Perinteisessä takkaleivinuunissa on tulipesä takalle sekä leivinuunille. Aino-mallin takkaleivinuuni on loistava valinta, kun halutaan yhdistää tehokas ruoanlaitto sekä erinomainen lämmitysteho.

Täysvuolukivestä valmistettu liesi on kompakti ratkaisu, kun halutaan yhdistää lämmittäminen sekä ruoanlaitto. Tulisija ei vaadi paljoa tilaa. Valuraudasta valmistettu liesitaso säteilee lämmön huoneeseen nopeasti ja vuolukivi varaa lämmön tehokkaasti.

  • Lisätiedot
  • Lisätiedot
  • Lisätiedot
  • Lisätiedot
  • Lisätiedot
  • Lisätiedot

Otsikko

Go to Top